KVW Bakel zit niet stil!

Ondanks dat er dit jaar helaas geen Kindervakantieweek plaats kan vinden in Bakel, heeft de werkgroep niet stilgezeten. Enkele weken geleden hebben we besloten om een “KVW Bakel Doeboek” uit te brengen voor alle (basisschool)kinderen in Bakel. In groepjes zijn we aan de slag gegaan om allerlei knutselopdrachten, speurtochten, puzzels, proefjes, doe-opdrachten en nog veel meer te verzamelen en te bedenken. Zelf zijn we tevreden met wat we een hele korte tijd hebben kunnen maken, en hopelijk vinden de kinderen het leuk!

Het boek zal woensdag 8 juli aan alle kinderen worden uitgereikt op basisschool de Bakelaar en basisschool de Kleine Kapitein. Natuurlijk hebben we voor kinderen die in Bakel wonen, maar elders op een basisschool zitten, ook een Doeboek. Deze kunnen het boek donderdag 9 en vrijdag 10 juli tussen 15:00u en 20:00u ophalen bij Francien Bergmans, Marijkestraat 3 in Bakel.

Namens de werkgroep KVW Bakel wensen wij alle kinderen, en natuurlijk hun ouders, grootouders en iedereen die mee gaat doen met de opdrachten, heel veel plezier met het Doeboek, een hele fijne vakantie en een mooie zomer toe.

Reacties zijn gesloten.